Son Goku

Dan 151      8110 km

Kohalpur – Lamahi   110 km (6 h)

Ponoci borba s komarji. Kljub drasticnemu zmanjsanju populacije v Kohalpurju jih ni zmanjkalo do 4 zjutraj. Zbujal in pobijal vsako uro.

Vseeno spocit in naspidiran za pot. Zajtrk celo dober. Pecene jajce v kruhkih. Pot me cel dan vodi po dzungli. Prijetno hladno. Zjutraj dve skoraj deset km ravnini. Tecno. Nato so se zaceli tudi vzponi in spusti. Veliko lazje prebavljivo kot vecna ravnina, ki je bla na sporedu zadnjih nekaj dni.

Po kosilu najdem miren plac ob cesti in po dolgem casu napnem viseco mrezo. Zaspim za dve uri. Vrhunsko. Polna gosa vlkih oranzjih mravelj. Ko se spravim nazaj hitro dohitim Bena. Zgleda me je prehitel ravno ko sem pakiral. Narediva zadnjih 30 skupaj in ckeckinama v hotel.

Vecerja na lokalnem bazarju. Pot nazaj popestri zmesani lokalni taksi driver. Nastima nepalsko muziko in plese v taksiju. Totalno pozitivno odpicen.

V vsaseh se froci skoz derejo za mano. Hellou al pa nekaj po nepalsko. Vecina daje res vse od sebe. Nenormalno glasno. Glase majo podobne mlademu Gokuju ko se je napejal pred ”hameho”. Se derem nazaj. 🙂


 

Smile
Vse storitve
Odmor

ales

8 years nazaj

kam ti posljemo novo nalepko?

Tomaž Gajser

8 years nazaj

Kathmandu ?

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 152      8240 km Lamahi - Butwal     130…