Hot again

Dan 29      2125 km

Hisaronu – Bratin       50 km (3.5 h)

Ko pridem nazaj iz plaze me v gostilni cakata se moz od sefice in starejsi sin. Neverjetno topli in gostoljubni ljudje. Oni mene vprasajo ce bi me motlo da bi tekmo tu gledali skup. Zivijo pa v hisi par ulic stran. Cela familija je zakon. Majo v oceh tisto jasnost in razumevanje. Nekaj vec. Ne znam drugace opisat. Se vecerjo na mizo in ze navijamo za Portugal. Nani in Quaresma igrata v Turciji in pol vsi tu za Portugal navijajo. Pol grejo. Jaz zaspim in zjutraj odidem z nenormalno pozitivnimi obcutki. Tu na severu Turcije imam obcutek da bi ti vsak clovek ponudil za prespat ce bi blo treba. Kapo dol res.

Sledi cudovita narava. 5 min stran od obale ze cisto druga slika. Dzungla. Pa zelva prek ceste plazi. Odkrivam zaklade enega za drugim. Vseeno sem spal zaj ta dva dni bolj malo tak da mrezo gor pa zaspim ko top.

Do Bartina se samo 30 km pa se mi vseeno ful vlece. Vrocina je neizmerna. V glavi nisem pripravljen na boj in komaj cakam da je konec. Telesno se ne pocutim najboljse. Rahel prehlad.

Z CS se hitro najdeva. Flat velik. Tri sobe. Tukaj majo vsi tak vlka stanovanja. Ramazan dela kot comp administrator za vlado. Na srfanju ima se enega Turka ki je prisel v to mesto ucit na univerzo. Lingvistik. On se kupuje flat in je zdaj pri njem. Predsednik zahteva da ima vsako mesto v Turciji svojo univerzo. Bullshit. Kvantiteta nad kvaliteto ugotovimo.

Doma pripravljena vecerja in dolg pogovor. Decka sta razgledana tak da ne zmanjka tem in sirine. Od religije do biznisa. Ena ful dobra ideja padla pa ne smem povedat. Spodaj citat vecera.

”Religion is like a fart. Everyone thinks theres smells the best.”

Frat from Fethiye


Zajtrk
Želva na cesti
Dobrodošli v džungli
Natura
Siesta
Debata
Prijazni How How

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 30       2125 km  Bratin      Dan…