Getting the momentum

Dan 30       2125 km 

Bratin      Dan za počitek 

Ob 7 zvoni budilka. Mogo bi iti na pot ker bo pol od 11 naprej ekostavno prevroce. Ze zdaj je zunaj blizu savne. Telesno nisem najboljse. Po domace je meso od kosti odstoplo. Glava je tezka. Prvo se nekaj po dremezu tolcem pol pa se odlocim da zaspim dalje. Dve neprespani noco zunaj sta terjali svoj davek. Ramazan pa mi je vceraj prijazno ponudil da lahko ostanem kak dolgo hocem.

S Firatom grema v trgovino pa dober zajtrk/kosilo pripravima. On mora popoldan urejat nakup stanovanja. Jaz ostanem sam pa zaspim se dalje 3 ure. ☺ Feels blody good. Zbudim se ko prerojen. Se knjige berem pa naredim plan kako naprej. Zvecer sem ze poln energije. Telesno in mentalno. Kombinacija knjig Zdaj (Ecart Tolle) in Success (Scott Alexander) je vrhunska. Priporocam.


 

Success
Udobna postelja
Tudi Scotty počiva
Malica

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 31      2190 km Bratin - Kapisuyu Merkez …