Packing Scotty

Dan 93       5230 km

Mashad   Dan za počitek

Bajta je v treh nadatropjih. Srednji del oddajajo. Spodaj cela familija. Jaz na vrhu med spakiranimi stvarmi, ki jih Kamran in Melika na potovanju ne bosta potrebovala.

Takoj ko se zbudim poklicem na letalisce v cargo oddelek. Cena paketa dosega 200 dolarjev. Padem na rit. Wtf. Pravi da ga verjetno ne bodo sprejeli med normalno prtljago. Grem na zajtrk. Dobro za pop… Nato klicem agencijo. Zensce klice letalisce. Proba nekaj zrihtat in jih omehcat. Pol se jaz 1x. Na koncu zmenimo, da jutri pripeljem spakiran pecikl in bomo vidli kaj se bo dalo.

Plan A: ga dajo med prtljago brez dodatnega stroska. Plan B: zakupim cargo. Plac C: mi vrnejo dnar od karte in rezerviram bolj normalen let. Bomo vidli.

Po kosilu greva z Kamranom do bike shopa. Sreca. Ravno jemljejo nov pecikl iz skatle. Mojega z vsemi bandazami not. Zraven se vecina prtljage. Clovek se spravla zraven kot puz. Vse skup traja dve uri a je res dobro spakirano. Pecikl na prafaktorjih je na koncu v dveh skatlah. Ce bo potrebno jih lahko zlepim v eno.

Zvecer se na vecerjo in druzenje z dvema drugima CS. Rada bi emigrirala. On dela na obcini, ona arhitekt. Nereligiozna. Kanada, Nemcija ali USA. Tudi Slovenija po novem. ☺


 

MMMM
Couchsurferji
Večerja
Pravi CS familija

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 94     5230 km Mashhad airport     Dan za…