Don’t forget, keep exploring the map

Dan 124      6765 km

Osh – Wanyek     65 km (4 h)

Okrog 6 me zbudi rahel dez. Yourth pokrit s polovinilom in se lepo cuje. Prve padavine po Armeniji se mi zdi in tisti fajni obcutek ko zunaj pada ti pa lahko dalje spis.

Potegnem do 9. Andreas, Stephani in Antonio ze na zajtrku. Andreas je zgubo enih 10 kil zaradi parazita in slabe hrane na Pamirju. Zdaj je na polno, da bi not spravo. Delimo zgodbe. Oni bodo se danes pocivali. Jaz se po pregledu vremenske odlocim za pot. Mi bo pasalo biti malo sam na peciklu zopet po dolgem casu. Je cisto drugo kot ce si v skupini. Individualno je pravo eksploranje in pravi obcutki.

Dez res preneha. Po drugi se pokaze se sonce in malo ogreje. Naredim 65 izzi km in najdem vrhunski plac za kampiranje. Sticisce dveh malih rek. Na eni strani zahaja sonce, na drugi vzhaja skoraj polna luna. Pod njo orazno obsijane gore zahajajocega sonca. Neverjetna narava. Vprasam ribice ali sem lahko tam in seveda ni problema. Zunaj po dolgem casu. Feels good


 

Nazaj na poti
Polna luna
Camp

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 125     6870 km Wanyek - Arslanbob     …