Sidhartha Highway

Dan 155        8350 km

Tansen – Jharkham    70 km (4 h)

Lazy start. Na pot po zajtrku in nabavi sadja komaj ob 9. Cutim noge od vcerajsnjega sprehoda. Pri trekingu delajo druge misice kot na kolesu. Dobra priprava za Annapurno.

Sidhartha Highway povezuje juzno avtocesto West-East in Pohkaro. Gre za eno najlepsih cest na planetu. Vsakih par km nov neverjeten razgled v kanjone in doline himalajskih rek. Fotke govorijo zase. Biti tukaj z ” vetrom v laseh” je nepopisno. Resnicno vrhunsko in eden najboljsih cycling dni na poti.

Popoldan spoznal dva nemska kolesarja. Simona in Dominika. Po mesecu Indije jima je Nepal kot raj. Sta mela nesreco s tovornjakom in mogla menjati celo zadnjo kolo na enem peciklu. Se bomo verjetno se vidli, ker gresta v isto smer.

Hotel za prespati sem nasel dobrih 50 km pred Pokharo. Enostavno jim povem koliko sem pripravljen placati in prepustim izbiro njim. Ponavadi sprejmejo. Ogromno konkurence. Tudi danes v prvo. 4 dolarje. Zvecer se cas za sprehod po rizevih poljih. Po dolgem casu pisek za vecerjo. Drugace sem ze prakticno vegeterjanec. 🙂


 

Čudovito
Pogled nazaj proti Tansenu
Osvežitev
Odmor
Street
Čudovita vožnja
Riž
Polna luna

zdenka

8 years nazaj

Bok Tomaž,
joj jako mi je drago da si uspio i stigao tako daleko, Sidartin put sam maštala pred jedno sto godina, ali eto jako se veselim tvojem uspjehu, jjjeeee
puno pozdrava od Zdenke

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 156      8405 km Jharkham - Pokhara     55…