What goes up must come down

Dan 33       2345 km

Akbayir – Inebolu       65 km (5 h)

Tokrat sem za spanje zbral gozdicek ob plazi. Zopet ne najbolj posreceno. Se se ucim. Zabe regljale celo noc na puna. Pa se pihalo je tak da me je skoz malo zeblo. Ne pa dovolj da bi se mi dalo prestavit. Jutranja rutina s kopanjem in pol kar hitro na pot. Vas se je komaj zbujala.

O cesti sploh ne bom vec pisal. Po 10 min kot da bi bil na travniku ze pri 5 nakladalki. Trpleje. Pa se od vceraj sem cutil izcrpanost. Vsak obrat je bil muka. 20 km do naslednjega mesta se mi je ful vleklo. Pol sem tam chilal od 10 do 3. Gostilna jest nekaj pametnega. Riz pa neko meso. Dobro. Pa na plazo malo. Tam sem mislo zaspati v enem izmed baldahinov pa pride majster in rece da ne smem. ☺ Ne vem ce je to kaka muslimanska fora al pac njihova pravila. Kafe pa knjiga.

Ostali v mestu prijazni. Problem z razlaganjem kje je Slovenija je vedno bolj pogost. Slovakia vsi mislijo pol pa jaz ne… bla bla. Za Zetale se noben cu ni. Sem obupal. Pa Center of the universe in to.

Poslal sem danes za CS prosnje vem. Nic odgovora. Zopet bom zunaj. Mi je ze vseeno. Morje ni slano pa toplo je za spati.

Popoldanska tura je bila naporna a mentalno je blo fantasticno. Prvic na poti se mi je res doziveto zacelo slikat kaj bi lahko s sabo v prihodnje. Dobri obcutki.

Ni me vec strah neznanega in nevednosti kaj bo jutri. Pac zaupati si je treba da bo vse ok. Itak mam samo telo in cas ki mi je na voljo, da ga cimbolje izkoristim.


 

Graščina
Zajtrk
Starešine
Street
Pogled nazaj proti zahodu
Camp

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 34     2435 km Ineloblu - Ayancik     90…