ABC priprave

Dan 157    8405 km

Pokhara   0 km

ABC – Annapurna base camp

///

Zajtrk je v hostlu skupinski. Vsi za eno vlko mizo. Spoznam nekaj folka. Med drugimi Lianne iz Holandije. Greva na cisto pravo kavo. Po dolgem casu iz avtomata. Studira medicino in je delala pripravnistvo v Kathmanduju. Opisuje smesne razmere v tukajsnjem zdravstvu.

Pol pride se Ben. Zmenjena, da greva uredit dovoljenja za treking do Annapurne baznega tabora. Gladko. Placava 40 dolarjev vsak. Polovico za narodni park in polovico, ker nisva najela vodica.

Glih ko odhajava se javi Raj Kumar Tamang. Bil moj vodic pred dvema letoma. Gremo na kafe in se on pomaga z informacijami za na pot. Dogovorila tudi da se dobiva v KTM, ko pridem tja.

Nato nabavima se backpack za Bena. 10 dolarjev. Rabljena roba a ok za kratek cas. Se na jezero za eno uro s colnom.

Zvecer se pridruzim celotnemu hostlu na vecerji. Za eno vlko mizo cca 25 ljudi. Nic presenetljivega. Backpackerji pac. Zurerji. Hrana vrhunska.

Glede jutri nisem vzhicen. Its gonna be to easy i think.


 

Napis na steni hostla
Dovoljenje za treking
Na jezeru
Otoček
Pogorje Annapurn

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 158    8405 km Naya Pul (1000 m) -…