ABC Dan 1

Dan 158    8405 km

Naya Pul (1000 m) – Jhinu Danta (1740 m)

17 km (6 h)

Zajtrkujem v hostlu ko me poklice Ben, da nama je zrihtal brezplacen prevoz do glavne bus postaje. Kolegi iz njegovega hotela grejo z dzipom na treck in so se ponudli, da lahko grema par km zraven. Plan je bil iti pes. Na postaji najdema prevoz v prvo. Cakamo samo 10 min.

Voznja do Naya Pula traja cca dve uri. Totalno vnicena cesta in zmesani voznik. Nekajkrat se z glavo vdarim v strop. Skoz se je treba drzati sedeza.

Po treking registraciji je prvi del poti polozen. Hitro napredujeva. Veliko turistov na poti. Najbolj obiskana regija v Nepalu. Nato se zacne dzungla in stopnice iz kamenja. Endless. Steza je vrhunska. Skoz hodiva ob reki. Isto bo do vrha. Po isti dolini skaces iz enega brega na drugega.

Visinsko na nekaj cez 1700 in po prehojenih 17 km dosezeva ob 5. Na vecerji spoznava Julijano iz Romunije. Profesionalna popotnica. Pise za revije in bloga. Skoz zajebancija in lep vecer.


 

Naya Pul
Tata
Waterfall
Fishtale v daljavi
Kokoši
Tu ni več cest
Dolina vzpona
Vedno bližje

Iuliana

7 years nazaj

Niiiiice ! So you said something about me ! 🙂 Julijano iz Romunije – that must be me 🙂 So proud :))
I am writing down my diary from the trek and I found your website and Antony’s as well so I said I will leave you a comment. Hopefully I found your fb as well.
Greetings from the cold Romania

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 159     8405 km Jhinu Danta (1780 m) -…