Rest Day

Dan 5       400 km 

Novi Sad        Dan za počitek

Radomir je sel na siht jaz spal do 11:00. Kak je blo fajn. Pol se vklopil klimo ker je blo vune vroce ko pes. V hladilniku nic razen mleka tak da se nacejavam pa rihtam stvari glede prtljage, da si malo pospravim. Nato se opremim za ven s klobukom in to ter grem setat po gradu.

Spodaj nabavim petarde za pese in lisice in picim na jutranjo kavo pa zajtrk. Brez veze je, ker lahko dobis res samo sranje iz belega kruha za jesti a ke te ces. Se menim pol se malo domu in picim proti plazi na Strand.

Spoznam enega profeaorja ki uci tudi na mb faksu da mi pazi stvari dok se kopam. Zakon voda glih prava temperetura za utrujeno telo. Pol grem se na girice in pocasi domu pod tus.

Vmes se pozanimam za bike shop in pelam pecikl na pimp. Zaj mam se spegl in rocke pa stevec ki koncno dela praf. Za gume so mi rekli da so ok napumpane. Pol pride se Radomir in gledama fusbal pa solato naredima in spanje ob polnoci. Jutri pa ob 6 auf pa za Beograd.

Novi sad ma res toplo atmosfero in vsi so neverjetno prijazni.


 

Ožgane nogice
Donava
Strand
Evropsko prvenstvo – fusbal
Radomir in jaz

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 6      560 km Novi Sad - Smederevo…