ABC Dan 2

Dan 159     8405 km

Jhinu Danta (1780 m) – Dovan (2600 m)

11 km (6 h)

Dober spanec v udobni postli. Ta pot je z vidika udobja boljsa, kot Nepal na peciklu. Tam nisem mel toplega tusa od Delhija. Res turisticno. Visje si, bolj poceni so nocitve. Hrana drazja.

Po zajtrku vzpon za cca 500 visinskim metrov in enak spust na drugo stran hriba do reke. Vse skupaj 2 km na poti. Neverjetno stevilo kamnitih stopnic.

Cas vbijava z debato o racunalnikih. Ben ima ogromno znanja na tem podrocju in crpam pol dneva. Za kosilo se vstavima v eni izmed reatavracij. Kot ponavadi Dal-bat. Edina hrana kjer lahko dobis kolko ces. Ce narocis testetine ali nudle je porcija premalo za treking. Jeva 3x dnevno.

Sledi dzungla ob reki. V primerjavi z jutrom brez razgledov a prijetno hladno. Zakljuciva po napornih 11 km. Skoz je blo strmo. Nudli ze 5 dolarjev. Prenocisce 2. V dolini ravno obratno.


Pred štartom
Za te gore še treba priti
Ribji rep
Ben
Čreda ABC
Čreda
Muuuu
Dolina do ABC
Sveta gora
Kopanje v soncu

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 160       8405 km Dovan (2600 m) -…