Just another day at the office

Dan 7        650 km

Smederevo – Jagodina      90 km (5 h)

Pa evo. Zjutraj sla na burek in jogurt z majstorom, ki je ponovno vse plačal. Ful mu je blo fajn da je mel nekoga na obisku. Po slovesu jaz picim proti Jagodini. Policija me preusmeri, ker je kitajski predsednik kupil tovarno zeleza v Smederevem kjer dela 5000 ludi. 

Nadaljujem ob avtocesti na jug. Od zacetka me se boli koleno od vcerajsnjih naporov. Nato se umiri ampak sem vseeno kar zjeban. Po 40 km zaspim v viseci mrezi za 3 ure, pol pa dalje ko Jagodine. Tam spoznam nekega majstra ki me vodi okoli kao do hotelov. Najdem hostel ful dobro zrihtan za 12 eur in grem v sobo se stusirat in oprat stvari. Gledam fusbal in zaspim. Puna luna je.

Danes sem bral knjigo in mel pol ful dober filling, da je vse ok mi ni vec panike kaj bo jutri pa to. Se vklapljam tudi podzavestno pocasi na potovanje.

Aja pa vmes sem prvega kolesarja spoznal. Italijana Markota ki se vraca po enem letu domu iz sveta. 


 

Prečkanje avtoceste

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 8       760 km Jagodina - Nis   …