2 dan izziva – Relentless

Day 45       2500 km

Murupara – Tuai      115 km (7 h)


Vedel sem da bo dolgi dan zaradi vzpona za 900 metrov in več kot 70 km neasfaltirane ceste. Na začetku sem še od včeraj malo zjeban. Po malici in prvih 50 km pa leti. Res dobro počutje na drugem delu vzpona, pospešujem tudi v breg. Vozim se po gozdni cesti brez prometa. Tu pa tam kak avto in šolski avtobus. Divjina.  

Nazadnje rata zajebano zaradi vetra in debelega kamenja na cesti. Sunki me ponovno vstavljajo na določenih odsekih. Ustavim se v Tuaiu ker mi ponudijo sobo za 30 dolarjev. 

Kuhinjo delim z dvema delavcema, ki skrbita za lokalno hidroelektrarno in sta na letnem ogledu. Grem hitro spat, ker bo jutri ponovno dolg dan. Berem knjigo Relentless, ki jo je napisal kondicijski trener Michael Jordana, kar psihološko pomaga. Dont think, just do.


Jutranji pogled
McAdam

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Day 46       2645 km Tuai - Gisborne     145 km (7…