ABC Dan 5

Dan 162       8405 km

Chomrong (2160 m) – Jhinu Danta (1780 m)

2,5 km (1 h)

Spanje ok. Na zajtrku debata z Stefanom. Prehodil okrog Annapurne in zdaj do ABC-ja. Z Benom sva danes ful lena, ker mama v planu le kakih 5 km trecka.

Se spravima nazan na stenge in v dolino do vasi, kjer sva spala prvi dan trekinga. Operem cote in jih dam susit. Greva do hotspringa ob reki. Pol ure. Sredi dneva in je skoraj vse prazno. Topla voda prihaja iz zemlje in so naredli bazene. Sredi dzungle ob reki. Vrhunski plac. Grem na kniping v reko in nazaj v vroco vodo. Po pol ure pride polno folka. Spoznava Anila iz Kathmanduja in USA girls iz vrha.

Ko lezis v vroci vodi dve uri se ti pol cisto nic ne da. Komaj zlezema tiste pol ure nazaj do hotela. Kosilo. Spageti bolognese. Anil se nama pridruzi in obsedimo za preosanek dneva. Se nama ne da iti na vrh naslednjega hriba.

Anil zivel v Nemciji 8 let. Ima tam zeno in 15 letno hci. 2010 prisel nazaj. Dovolj Berlina in ima zdaj biznis v KTM. Prodaja suhov. Druga zena v Nepalu in 13 letni sin. Zanimiva oseba v vseh pogledih. Mi je dal par priporocil za nadalni obisk Nepala in spanje v KTM.

Totalni rest day. 🙂


MU
Na poti do Hotspringa
Top plac
Voda prijetnih 45 stopinj
Tauhanje
Bademajster

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 163     8405 km Jhinu Danta (1780 m) -…