Najdaljsi dan v letu

Dan 9       760 km

Niš        Dan za počitek

Kera neverjetna zgodba kak sn dobo jaz ta flat v Nisu. Nikola ki sem ga srecal na mostu prek Donave in mi je pomagal pri Smederevem je pisal enemu svojemu kolegu ki ga ze ni videl 7 mescov. Cloveku je ime Vlada in je iz istega kraja ko Nikola samo je vcasih studiral v Nisu. In glih zdaj je bil on dole na obisku pri kolegih po enem letu. V stanovanju od svoje kolegice Milene ki je vecino cajta pri fantu. In on jo je vprasal ce sem lahko jaz tam in sem bil. Hehe…

Sredi dneva smo se tudi z Mileno spoznali. Na izzy vse skup in zamazan flat ono ful al kaj te ces. Bli smo na dveh pijacah najprej s kolegi pol pa malo domov jest in pol se plezat na eno kao umetno steno ki je cca eno leto stara. Zgleda pa kot da je 15. Tak baje delajo to slabo z javjimi financami dole na jugu. Nevjerovatno.

Vecer smo se malo prosetali gradom in sli na en koncert rock ker je bil dan muzike. Zpoznal sem se tekstopisca iz Bih in pol sel spat ob 12:00. Z Vladom sma se naredla plan za do Sofije ker je baje marsikaj tu za videt se tak da grem jutre do nekega monesterija ob nek potok. Videt cemo.

Drugace Vlado pleza in je rad vune v naravi. Zraven Nisa so tudi prve gore po nekaj casa kar je sigurno fajn videt.. hehe… pa pomenla sma se o filmih in mi je priporocal Dead man a od Johnyja Deepa. Zakon klapa zo res.

*Modrost dneva: “Prjetiravanje je put do mudrosti.” Hehe. Pa se res je.

Jutranja kava
Koncert
Laško
Neurosis

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 10        840 km Niš - Pirot …