Fatsa rest day

Dan 39      2780 km 

Fatsa         Dan za počitek 

Zjutraj se zbudim prvic ob 6. Naravno. Zaspim nazaj do 10. Zunaj se pripravlja k dezju. Hitro odlocim da ostanem se en dan tukaj in odpocijem. Cez pol ure zacne ful dezevat. Prava odlocitev.

Fotke na blog. Spanje. Filmi zadnji od Naila. Hrana. Se vec spanja. Vglavnem uzivancija.

Popoldan grem na dvourni sprehod po mestu. Telefon v hotelu zato ni slik. Glavna avenija je ok porihtana. Ostalo slabo. Bolj gres stran od morja v brege slabse je. Lahko smo res srecni da smo se rodili v Sloveniji oz Eu. Tu narod tezko kroji svojo usodo oz nima prihodnosti.

Sistem je ful zaprt. Na tv-ju je skoz predsednik in obracunavanje s politicnimi nasprotniki. Ce kdo misli da ima Trump v Usa velik media coverage pol bi mogo to videt. ON je cisto skoz na tv-ju. Moj hotel je v blizini glavnega trga. Ponoci ponovno zacnejo z govori in petjem. Vse v cast velike Turcije. Zraven tega se v propagandni namen uporabljajo tudi zvocniki na musejah.  Zdaj po udaru je veliko vec porocanja oz obvescanja. Jaz sicer ne zastopim. So pa v Turciji zdaj tromesecne izredne razmere. Res zna tale predsednik z narodom. Zdaj bo vse spucal od znotraj. Zunaj pa skoz ustvarja sovraznike z namenom dodatnega povezovanja ljudi. Trenutno Usa in Nato ter Kurdi seveda.

Masa ljudi je na njegovi strani. Podobno stanje kot je bilo nekoc v Jugoslaviji. Za vse je nekako poskrbljeno samo ne smes prevec razmisljati s svojo glavo. Ni svobode.

** PS

Mama Albina. Cestitam za novo znanje racunalnistva. ☺ Ko je sila se clovek vse nauci. Pobozaj Zivo pa Fredija tu pa tam prosim.


 

Rajanje
Deževen dan
Zaradi varnosti pecikl v sobi

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 40      2920 km Fatsa - Ozlu   …