ABC Dan 6

Dan 163     8405 km

Jhinu Danta (1780 m) – Pokhara

10 km (3 h)

Spanje vrhunsko. Zjutraj pred zajtrkom se 1x do hot springa. Vmes na kniping v mrzlo reko. Danes spravim tudi Anila in Bena not. Nazaj v hotel na pozen zajtrk. Anil pozna neko posebno terapijo za masazo nog. Najprej nama, pol se lastnika hotela. Najde tocke na podplatu in pritiska z lesenim orodjem. Pocutje po vsem skupaj odlicno.

Na poti v dolino srecamo Britanca Richa. Mu je zmanjkalo dnara in je danes prehodil vse od vrha ABC-ja. Bil na Annapurni 5 let nazaj in pravi, da se je vse duplo podrazilo. Zato vzel premalo dnara s sabo. Bankomatov gori ni. Ker se mu ne da pogajati s taksisti, nam celo placa polovico prevoza do Pokhare.

Cesta po makadamu neverjetno slaba. 5 nas je v Deihacotu. Tudi vse torbe. Vzdusje dobro. V Pokharo pridemo ze v trdi temi. Z Benom na vecerjo in pol do novega hotela. V blizini Kiwija kjer sem bil pred odhodom.

Po pricakovanjih zadeva ni bila posebej izzivalna. Taki so tudi obcutki po koncu. Nice to do but no great sensations.


 

Anil zna
Familija
Nepalska roža
Viseči most
Anil
Izdelava koša za nošenje
Marijana povsod
Pokhara
Razgled iz hotela

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 164     8405 km Pokhara        Dan…