New hair cut and crazy CS

Dan 41     3000 km

Ozlu – Trabzon      80 km (3,5 h)

Noc mine mirno. Celo udobno spanje v mrezi. En obisk samo. Prestraseni pes ki isce hrano. Se zaderem in gre stran.

Zjutraj kopat pa zajtrk in na pot. Danes bo na izzy tak da se vstavim v prvem melem mestecu. Takoj opazim vec frizrskih salonov. Cas je. Ne pocutim se vec ok. Brada in lasje so usli kontroli. Me zrihta majster za 4 eur. Oboje. Tomaz Galun konkurenco imas. Na tvojo sreco je 3000 km od doma. ☺

Najdem se tradicionalni Pide ki pravijo da je tu ma sevetovzhodu najboljsi. Gibanica neke vrste z mesom ali sirom. Dobro. Na ulici ponovno vstavijo in povabijo na caj. Pa vsi bi se radi menli. Kam grem pa zakaj? …

V Trabzonu ugotovim lokacijo slavnega samostana v skali. 50 km juzneje. Odlocim da grem jutri na izlet ce me bo CS sprejel za dva dni.

Se nekaj tezav pri iskanju CS Syfija. Je v bregih in Gps slabo dela. Clovek je lovec. Hisa ok. Govori bolj slabo ang. Ma pa polno hiso kolegov. Eden celo govori nemsko in malo anglesko. Zivi v Belgiji.

Ko ze mislim da gremo spat se majstra odlocita da gremo okrog. Mene Syfi na hondo. Drugi ima kroserja. Pa po mestu. Zakon izkusnja. Nato poroka. Na poroki vsi pijejo caj. Nic alkohola. Hecno. Plesemo. Jemo koruzo. Pa dalje na hrib nad mestom na tost pa razgled. Kvalitetno prezivet vecer.


Prej
Potem
Prihod v Trabzon
Samostan
Couchsurferji
Mladina
Poroka
Poroka
Poroka

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 32     3000 km Trabzon       Dan za…