M41 Finalno soočenje Dan 4

Dan 134    7465 km

Kara-Balta – Biskek   65 km (3,5 h)

Ze vceraj zvecer in ponovno dopoldan se ukvarjam z izpolnjevanjem online obrazca za indijsko vizo. Moras predhodno zpolnit ter placat in pol se na letaliscu neke formalnosti. Zahteve absurdno detajlne. Saj bi samo rad kolesaro tam par dni. Hvala Dusan za passport. Na bazarju najdem se fotografa, da obdela fotko po navodilih.

Na pot krenem komaj ob poldne. Cesta je glavna zahodna zila Biskeka. Temu primerno ogromno prometa in vnicen asfalt. Nic posebnega. Na bencinskih se da dobiti cisto pravo kavo in dober fast food. Mhm. Celi dan oblacno in se vedno svinjsko mrzlo. Noge problem.

Popoldan se privlecem v guesthouse. Cool plac. Celo bano majo. Ne mores verjet. Vroca kopel. En nizozemec in dva korejca not. S koncem tedna pridejo se moji friendi.

Zvecer opet viza in placevanje. Mam probleme z varnostnim sms om. Slovenska stevilka je zaklenjena. Zadnjic sem 3x narobe vtipkal PIN. PUK je ne vem kje. 🙂 Jutri moram to nekak zrihtati, drugace me ne bodo v Indijo spustili.


 

Kirgizijec
Family
Ouje

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 135, 136, 137, 138, 139      Bishkek   …