Vas v nebesih

Dan 165     8480 km

Pokhara – Bandipur      75 km (4,5 h)

Danes mineva natanko 25 let od smrti rock legende Freddia Mercuryja. V spomin so na razgledni tocki nad Bandipurjem ob soncnem zahodu odmevale pesmi Queenov. No, ne glih odmevale. Koliko pac Samsung zmore.

Biti nazaj na cesti po dolgem casu je bilo fenomenalno. Kljub oblacnemu in meglenemu jutru ter gostemu prometu ob izhodu iz Pokhare. Z Benom sva kolesarila loceno. Dobila za kosilo na klasicni Chowming. Drugic ob izhodu iz glavne ceste do Bandipurja.

Sledil je 7 km vzpon in dvig za dobrih 600 visinskih metrov. Se je nabrala kaka kaplja na celu. Vas na vrhu fenomenalna. Res dobra energija s starim jedrom in temlji. V blizini pa hribi z borovci, ki pojejo v vetru. Ob zahodu se v dolini nabere megla. Verjetno zaradi vlaznosti subtropskega podnebja. To da razgledu na kuglo poseben car. Vse skup me je prepricalo, da ostajam nad oblaki se en dan.


Ponovno na kolesu
Narodna Nepal
Odcep za Bandipur
Sušenje
Sveti mož
Staro jedro s templji
Hriba nad vasjo
Dog
Znana točka za opazovanje sončnega vzhoda
Zahod

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 166       4480 km Bandipur     Dan za…