Zadnji dnevi morja

Dan 43      3110 km

Trabzon – Cayeli       110 km (5 h)

Bujenje. Zajtrk in poslovilna kava s Syfijem. Danes se mi posveti (je potrdil) da me je vceraj peljaj do samostana samo zaradi svoje lubice. Ona dela tam v trgovini s spominki. Pac vcasih sta bla skup pa se jo zgleda vedno rad vidi. Kaj vse bi clovek naredo za svojo princeso. 

Startam komaj ob 11 samo ni prevroce. Prijetno sonce in veter na peciklu. Srecam enega turskega kolesarja – popotnika ki se vraca po 2000 km Turcije.

Danes se zadnji dnevi ob morju. Se vstavim pred mestom Rize na urejeni plazi. Si vzamem cajt in res uzivam. V Cayeli prispem malo pred 7. Na cesti vse ok. Malo me edino boli levo koleno. Verjetno od motociklisticnih dnevov. Tukaj rata ze kar mrzlo ponoci.

Z CS Cihanom se hitro najdeva. Tudi energijsko. Podobno razmisljanje. Rodil se je v Istanbulu a se je zaradi sluzbe preselil sem v vukojebino. Verjetno edina turska migracija v tej smeri. Jamra nad konvervatizmom folka. Rad bi zivel v naravi. Potozi tudi kako je tezko s turskimi zenskami. So zelo tradicionalne. Zrihta sah in igrava. Flat je svetoven z veliko teraso v 6 stuku. Lep razgled. Ponudi da lahko ostanem se en dan ce zelim. Bomo vidli jutri zjutraj.


 

After party
Na poti
Za govejo juhico
Kopanje
Večerja
Zahod

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 44     3110 km Cayeli         Dan…