Rim turnir in mauntain

Dan 14      1020 km 

Sofia – Gora – Sofia      40 km (2 h)

Bujenje ob 10:00. Sam doma ker je Jana na frizuri za poroko. Grem v Lidl po zajtrk pa v mol menjat dnar pa iskat go pro kamero. Pol se odlocim da bo boljse da mi jo Mihi poslje so Gruzije pa jo tam prevzamem. V molu je neverjetno zadusljivo in brez veze.

Pridem domu in ne morem jesti kar je Jana pripravila in grem proti gori. Se odlocim it s peciklom. Zakon izkusnja. Gps govor mi ne dela to je edino malo morece. Mam pa novo muziko nalozeno tak da je kul. Painkiller. ☺

Na poti gor je samo cesta iz kamenja oz tlakovcov. Ko v Kidricevem. Morece za gonit.  Pridem do prve sedeznice in vidim majstra z mountain bikom da gre gor. Skomuniciram da bi tudi jaz in mi sefe pomaga in lahko grem zastonj. 15 min me vlece gor pa hrbet in roka boli od drzanja pecikla. Ob izstopu so male tezave a kaj te ces… pol sledi se 5 km tistih pof… tlakovcov.

Pridem na vrh do koce, zaklenem pecikl in hopa pes gor ene dobre pol ure. Grem kar po offrode skalah in naredim res dober video. Na vrhu se malo poslikam pa hitro dol. Dol dva hot doga pa malo tekmo pogledam. Glih dobim oba gola od Grizmana pol pa 15 km spusta. Problem tlakovci. Trese me ko pesa. Vmes kar zavijem dol in grem po gozdni cesti. To je boljse. Dom najdem hitro in brez tezav. Vedno boljsi v orientaciji.

Pridem domu gledat tekmo Nemcije in pride Janina cimra. Mhm. Spat gremo ob 2 ko se se Jana vrne iz poroke.

Aja btw v Rimu je blo 9 ekip. Nasi so bli tretji. Zmagal je Videm.


 

Pot na goro
Vrh
Sprehajalci
Sončnice
The End

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 15      1020 km Sofia       Dan…