Thinking about Cihan

Dan 44     3110 km

Cayeli         Dan za počitek

Se zbudim ob 8. Cihan ze sel na siht. Res lep flat. Pripravim zajtrk in odlocim da bom ostal se en dan. Uzivancija ob za vas samoumevnih stvareh, ki so mi zdaj kot vesolje. Kuhna, hrana, tus, muzika, wifi, racunalnik, terasa, cauc…

Sredi dneva se dolg sprehod in nabava. V Cayeliju res nic ni. Samo rudnik in tovarna caja. Zvecer igrava sah. Podobno slaba tako da je ful zanimivo. Pogovarjava.

Cihan je se eden iz moje generacije ki ne cuti pripadnosti sistemu. Predvsem glede monotonega pisarniskega dela. Ne me narobe razumeti. Nic nimam proti sistemu. Narobe se mi zdi ce se mlad clovek ne odloci ziveti po svoje. Ce zivi v sistemu a bi rad bil nekje drugje. Krivda je pri posamezniku ki se ne zna poslusati in zivi po tujih pravilih.

Po dobrem mesecu odklopa sem 100 posto preprican da je pot do svobode v lastnih odlocitvah. Point je delati kaj bi rad v tem kratkem casu ko si locen od vsega kar je. Lahko potujes, lahko si v zanimivi sluzbi, lahko si podjetnik, lahko si karkoli. Pomembno je, da iskreno izberes ne glede na to kaj si drugi mislijo.

As great man ones sang


For what is a man, what has he got?
If not himself, then he has naught.
To say the things he truly feels;
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows –
And did it my way!


 

Kovačija
Kava
Cayeli
Relax
Cihan
Sunset

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 45      3170 km Cayeli - Arhavi 60…