Zadnja epizoda; Game of Thrones

Dan 15      1020 km

Sofia       Dan za počitek

Zadnji dan odmaranja. Sem se zmeno z Jano da me zbudi ko gre od doma, da bom mel tisti fajni filing ko lahko zaspis nazaj pa ne rabis na siht. Na potovanju je vse drugace in ma clovek vec energije tak da ni ratalo takoj. Sem se pojel nekaj prej pa bil na netu. Pol pa zaspal nazaj do 12 ih. Hehe.

Popoldan nic posebenga. Gledal filma dva na pol pa sel v mesto na sprehod in neke pojest. Na poti domov se nabavil jajca, da si jih bom lahko za jutri skuhal pol na pot. Odlicen vir energije pa se ohranijo se in ne zlomijo. Ce nisi fejst fizicno aktiven seveda ni priporocljivo.

Pol se dobili pred drugo tekmo v mestu z Jano in Veni. Fajn. Zajebancija glede pisarne in njihovih frendov. Pol pa z podzemno in taksijem na prizorisce live predvajanja Game of Thrones zadnjega dela sezone. Cca 1000 ljudi in vsi navijali ko na tekmi ko so jih vbijali. Hehe. Zadnja dva dela sta bla res ok. Se pa pozna da je zdaj bolj holivudsko in da so good vs evil. Na koncu bo ziher good zmagal in ne vem kaj.

Pol se pot domov in spat ob enih. Vjutro pa auf. Aja pa Spanci in Anglezi so zgubli.

 


 

EU
Mati Sofia

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 16     1170 km Sofia - Plovdiv 150 km…