Salam alejkum

Dan 78    4880 km

Caspian sea – Vajargar  95 km (5 h)

Zbudim na baldahinu na plazi. Sonce ze gor a za oblaki. Vzhaja inzad njih. Ce pogledas v daljavo je malo megleno. Misticno. Na plazi nikoga. Ennio se spi. Brechta ni. Verjetno na sprehodu. S prve grem na osvezitev v morje. Pescena plaza in dolg sprehod preden prides do plavalne globine. Cistina jutra in kristalno gladina z odsevom sonca. Neprecenljivo.

Za zajtrk nimamo nic. Vstavimo se ob cesti na omleto. Vrhunsko. Cesta ravna. Ni napora. Poslusam muziko in jima malo ubezim. Gremo po razlicnih poteh in se popoldan znova dobimo na plazi mesta Rudsar. Kopanje. Cez dan je voda zaradi plitvega morja se bolj topla. Krepko cez 25 stopinj. Not je it fajn a ni prave osvezitve.

Ko prideta belgijca iscemo plac za prespat. Nic pametnega na plazi. Se odlocimo iti dalje. Nabavlamo hrano. Vedno zabavno z zmesanimi iranci. Najdemo poceni camping plac. 2 eur. Zelenjava s smetanovo omako tokrat.


 

Jutro na plaži
Morje
Vaška
Mosk
Kruh na peciklu
Taksisti
Mladiči
Družina s campingom
Večerja

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 79      4975 km Vajargar - Kelarabad   …