Brave but foolish my old Jedi

Dan 21        1695 km

Kesan – Silivri       150 km (9 h)

Ponoci se neke babe derejo tak da niti stopli ne pomagajo. Se derem nazaj. Hehe. Nic ne pomaga. Skoz me zbujajo pa se vroce. Po 5 urah spanja auf pa hitro na bike. Dolga pot danes. Ce bi vedel v kaj grem ni varjante da to delam v enem dnevu.

Takoj za dobro jutro 20 km vzpona kar lepega. Tam med 7 in 10 naklona. Pol pa ko v kaliforniji ups and down po par kilometrov konstantno. Nauro. Malca na bencinski. Dobra zupa. Recejo ji corba pa disent caffe. Z dobrimi obcutki dalje. Do prve prave pavze bi rad naredo vsaj polovico do Tekirdaga. Rata ob 12. Iscem tam net. Nikjer ni pa nic dobrega za jesti na ulici. Nabavim v supermarketu nekaj za na pot pa via dalje. Najdem borovo goso primerno za nice pocitek. Mali park ob glavni cesti do Istanbula. Najem in obesim mrezo da bi malo zadremal. Pa pride en foter z malim frocom ki je bil 10 let v zda zaj pa ma svoj biznis z resikling nekaj. Internatinal. Dobro govori tak da se kar zamenima. Mali skoz pecikl drega tak da skoraj 5x pade. Hehe. Greta jaz pa zaspim v sekundi.

Aja pozabo sn omenit da je za piko na i ze celi dan precej mocen veter v prsa. Zaj se pa bolj bocno postavi. Res neugodno. Na koncu dneva se vozim 9 ur jebenih 150 km. Pa se slaba cesta na koncu rata. Energy levels deplited. To pa res brska clovek po globinah svojega obstoja. Tak ko je stari reko zaj ko majo ramadan da je blizje stvarniku ko celi dan nic ne je pa pije. Jaz sem bil tui danes fejst blizu stvarniku ☺

Interneta nikjer. Grem v hotel pa mi prijazni receptor pomaga da dokliceva cauchsurferja. Pride po mene z puck upom. Prej se cakam uro dobro ker je ze bil tu pa me ni nasel. Pol ga se 1x klicem in pride nazaj. Ali je biznisman. Majo druInsko podjetje z barvaki. Pozna tui Helios… Hisa na obali pa svoja soba. Zaspim ko vbit.

 


 

Californija
Preveč takih odsekov
Malica
Idealno za visečo mrežo
Pri Aliju doma
Dvorišče
Ali

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 22        1695 km Silivri     …