Happy new year

Dan 140

Bishkek – New Delhi    0 km

Po dveh urah spanja me ob pol sestih klicejo iz taxi sluzbe. Majster ze caka pred vrati. Hitro nekaj pojem in via na letalisce.

Bording in pregledi ok. Edino svicarski noz mi zaplenijo. Bo treba novega nabavit. Pogresam tudi polnilec za telefon in slusalke. Verjetno v hostlu. V cakalni vrsti spoznam francoza, ki potuje okrog sveta in se zamenima tudi na letalu. Razgledi na kitajske gore obsijane s sonem vrhunski.

Iz letalisca s taxijem do hostla. Prva indijska pogajanja sla ok. Sva s francozem razdelila stroske prevoza. Hostel nice place. Zaspim popoldan za 4 ure. Hehe.

Na vecerjo ven na ulico. Danes je glavni indijski praznik. Petarde in ognjemeti. Poka kot v vojni. V zraku smog. Prah povsod. Folka nenormalno. Po najozjih ulicah se vozijo s skuterji. Trobijo. Skoz moras biti pozoren na korak in okolico. Higiene ni. Ce narocis shake dobis slamico, ki je ze bla uporabljena. Vse je staro. Jem neke nudle. Kar dobro a spicy. Presentljivo malo hasla. Sploh me ne ogovarjajo. Gledajo malo cudno a to je vse. Sem mislim, da bo hujse.

Zvecer party v hostlu na terasi. Ognjemeti.


 

Tok tok
Fronta
Pogled iz balkona hostla

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 141      7465 km New Delhi    Dan…