Turski Malibu

Dan 22        1695 km

Silivri        Dan za počitek

Spim nekje do 10. Zakon postla. Spocit. Zajtrk z Alijem in materjo. Dobro za popizdit. Tradicional turkish stuff. Plac je vrhunski. Bajta na privatni plazi samo za tiste ki imajo svoje posestvo tu. Gremo na plazo kopat na kafe pa izlezavat.

Feels so god after a hard days work. Pogovarjava o Turciji. Vse jasno zdaj malo bolj glede kurdov in crnega morja. Basicly ze imajo 30 let konstantni oborozeni konflikt v gorah na vzhodu drzave. Black sea area pa bi naj bli ful gostoljubni ljudje pa bolj poceni vse kot je tukaj.

Se probam malo soncit da bi zabrisal razliko od viki kreme (bel trup pa crne roke pa noge) in me celo malo prevec dobi.

Popoldan chilamo doma. Narocimo tursko pico in jaz postam blog on-line, da lahko zdaj ti to beres ☺ Nejc hvala lepa za stran pa ves support.

Ali se ponudi da me lahko zapelje do hostla v Istanbul z avtom. 60 km. Cesta je res nevarna tu pa folk zmesan tak da sprejem. Najdema dokaj hitro. Zahvala in slovo ter check in.

Grem se malo bluzit po mestu in menim s folkom na recepciji glede must see stvari. Vse bolj ko ne na dosegu roke.

 


 

Vožnja v center Instanbula
Avtocesta

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 23        1695 km Isatanbul     …