Nazaj v sedlu

Dan 53      3475 km

Alkantishe – Akhalkalaki      70 km (4 h)

Bujenje. Se vedno me malo boli trebuh. Vseeno grem probat. Ne da se mi vec biti v tej sobi. Tudi ce pridem 20 km do naslednjega mesta bo neka sprememba.

Na zacetku je tezko. Vse tak na novo. Obcutek kot da se mi malo moti. Probam biti extra previden na cesti. Po eni uri se stvari normalizirajo. Do 12 pa ze napadam mini vzpone pred sabo. Pozna se utrujenost in izcrpanost. Hrana mi se vedno ne disi najbolj. Vse kar pojem je bolj na silo.

Narava je neverjetna. Bolj grem na vzhod, bolj je vse suho. Drevesa se samo ob reki. Bregi stepa. Zgleda neverjetno. V najhujsi vrocini pocitek v mrezi ob reki in noge namakat. Bliznje srecanje s kaco. Nic hudega. Zbezi ko me vidi.

Nadaljevanje konstanten rahel vzpon. Vzdusje bolj klavrno. Delno zaradi mene, delno zaradi ljudi. Obicajna praksa. Bolj gres proti meji bolj depresiven je folk.

Zvecer grem v geasthouse. Noro poceni. 5 eur. Sefica kul. Celo pozna Slovenijo. Prinese neko revijo s slikami Ljubljane. Se mi ne da taboriti se. Jutri prestop v Armenijo. Se veselim.


 

Tu me je kača napadala 🙂
Camp
Grad
Drevored

Akhalkalaki – depresivno mesto

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 54       3565 km Alkhalkalaki - Gyumri   …