Great Istanbul

Dan 23        1695 km

Isatanbul        Dan za počitek

Dober obcutek v vsej tej mnozici. Folka je na ulici nenormalno veliko. Vsi se nekaj derejo in probajo prodati. Sploh tisti na fast foodu. 4 stojijo zraven enega kebaba pa delajo. To je res fast food, ne pa mcsonalds ☺ Dobis jufko v sekundi.

Narod deluje bolj povezan kot pri nas. Vsi so v nekem sozitju v premikanju v spokojnosti.

Grem pes na drugo stran v stari del kjer so vse znamenitosti. Kake 4 km. Pa deznik nosim s sabo iz recepcije hostla ker bo kao dezevalo. Zjutraj na kavi je blo po novicah ful nekih poplav ker je bla ponovi neka strasna nevihta. Prespal. Hehe.

Najdem slavno Sofio pa se druge museje. Nenormalno vlko vse to. Pol pa se v cisterno pod mestom ki je bla narejena leta 600 v zlati dobi vzhodnega Rima za primer obleganja. Velicastno not. Se vedno kak meter vode pa ful vlke ribe plavajo.

Povsod je polno turistov pa policije z avtomati. A zgledajo prijazni. Majo skupnega zunanjega sovraznika. Vsi se samo slikajo pa delajo selfije. Najhujse je ko hodijo babe okrog z selfi stiki v roki pa se snemajo. Bljah.

Grem v hostel nazaj pocivat pol se pa ma vecerjo. Se druzimo v avli pol pa se zrihtam couchsurferja za jutri. Prvi odgovori tak da grem zjutraj ze na pot v 90 km oddaljeno mesto.

Za videt je Istanbul. Ne da se mi pa vec biti tu ujet. On the road again ☺


 

Modra mušeja
Trajekt
Modra mušeja od bližje
Dvorišče
Modra mušeja strop
Molilnica
Mesto mačk
Javne službe
Dete
Tekma bo
Hagia Sofia
Vstopiš lahko le brez čevljev
Rimske cisterne

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 24       1795 km Istanbul - Kocaeli   …