Zadnja Indijska noč

Dan 147    7750 km

Radrapur – Sitarganj   90 km (5 h)

Zajtrk v hotelu isti ze tretji dan zapored. Dve jajci v omleti skupaj s prepecencem. Bljah. Neke je treba jesti. Probam spogajati nizjo ceno, ker sem bil zdaj dva dni sam. Stari se ne da. Pise neke racune. Vse kao ful uradno. Mhm. Pridema iz 500 na 450. To je vse. Ne govori anglesko.

Cesta ok. Celo malo mrzlo. Moram dat anorak gor. Se vedno veliko smoga. Pocutje super, ker se lahko zopet premikam. Prvotni plan je bil le 50 km a se tam komaj prvic vstavim na malco. Pol nadaljujem do naslesnjega mesta.

Naslednja postaja za nabavo noza. Mojega so zaplenili na letaliscu. Dobim le kuhinjskega. Za jaboke lupit bo ok. V trgovini nisem vec kot 5 min pa se pri peciklu ustvari mnozica vec ducat ljudi. Malo pofotkamo situacijo in dalje. Me preusmerijo nazaj in na obvoz, ker naj bi bil most zrusen.

Ko se vracam srecam dva kolesarja. Michaela iz Anglije in Carlosa iz Spanije. Gresta tudi v Nepal. Spoznamo in kolesarimo skupaj do mojega cilja. Tam se na kosilo. Onadva gresta dalje jaz pa v iskanje hotela.

Carlos je delal isto pot kot jaz. Obujava spomine na Pamir. Nasla nekaj skupnih kolesarskih budijev. Gre do Bankoga. Michael je priletel v Indijo iz Aten. Zdaj tu 6 mesecev. Pravi da v preteklih 2 mescih ni srecal niti enega kolesarja. S Carlitosom sta skup dva dni. Slovenija mu je bla ful vsec, ko je bil tam poleti.

Za poceni hotel se kar namatram. 4 komaj sprejme moje pogoje. Se to se skoraj kleceplazim oz ze odidem ven ko starejsa gospa vesastega izgleda rece ”ok”. ? Je pa fajn plac s toplim tusem.

Pocutje odlicno. Back on road.


 

Sveto drevo
Dal Bat
Malca
Pozornost ob nabavi noža
Indijsko podeželje

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 148     7800 km Sitarganj - Bhimdatta   50 km…