Razlika Doner in Kebab

Dan 25       1795 km

Kocaeli          Dan za počitek 

Spanje do 11. Pase. Pol pa na netu skoraj celi dan blog objavlat ker je povezava res slaba in traja po minuto da eno fac… sliko nalozi. Pojemo se nek tradicionalni zajtrk. Doma pripravljeno. Koncno tudi nek normalen kruh po Srbiji.

Popoldan pa okrog v mesto. Spoznam razliko med doner (to je tisto kar jemo pri nas v slo) in kebab (peceno meso na zaru, na palcki, podoben okus ko cevapu).

Na kafe na lep plac gor nad mesto. Se naucim igrati Backgomman (Tavla). Finta. Kocke meces pa male krogece prestavlas. Celo zmagal proti Kocaeli prvaku. Hehe. 2:1. Druga je bla za Vse.

Pol se pridruzi se kolega od vcere pa gremo tekmo gledat Germany – France. Jaz pravim da bojo Nemci zmagali pa slabo kaze.

Jutre ob 7 auf. Caka se 120 km jebane turske avtoceste. Pol pa proti severu in na morje. Komaj cakam Black sea area. Taborjenje again. Jejs.

Zajtrk
Doner
Mehanik
Backgomman
Evropsko prvenstvo

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 26      1925 km  Koaeli - Duzce   …