Photoshooting

Dan 149     7920 km

Bhimdatta – Chisapani    120 km (6 h)

Spal veliko boljse. Zbudim ob 6 poln energije. Pridem dol na zajtrk in vidim, da so mi zlomli taco na pecikle. Jupi f jej. Lastnik, med tem ko je spravljal pecikl not za ponoci. Ne vem kak mu je ratalo. Ko ga vprasam me le ponizno gleda in se opravicuje. Anglescina slaba. Nimas kaj.

Voznja po Nepalu je boljsa kot v Indiji. Sicer ni avtocesta a je manj prometa. Okolica vrhunska. Kmetije in polja ter ogromno zivali. Napredujem hitro. 2x vstavim za jesti in en pocitek v dzungli. Vseeno je dolina tak gosto poseljena, da je tezko najti plac zase. Edino v gozdu.

Na cilj danasnje etape pridem ze ob pol stirih. Hotel najdem takoj. 4 dolarje tokrat. Pod tus in ven v obrecno mesto na sprehod. Edini turist dalec okrog. Me vsi gledajo kot, da sem z lune. Sem se navado okoli hodit brez ocesnih kontaktov. Na ogromnem mostu polno mladine. Se fotkajo in delajo selfije ko nori. Najprej en vprasa ”selfi yes?”. Dovolim in pol plaz zahtev. Skoraj pol ure rabim da pridem do polovice mosta za mojo fotko soncnega zahoda. Na poti nazaj isto.

Zvecer se zamenim s teenagerjem v hotelu. Necak lastnice in zna dobro anglesko. Pove vec o Nepalu. Ciste glave.


 

Vzhod
Potok
Veselje
Material za šodranje cest
Čakajo na bencin, na srečo sem na peciklu 🙂
Počitek
Koša
Sončni zahod
Mladina

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 150     8000 km Chisapani - Kohalpur    80 km…