Vroči dan

Dan 150     8000 km

Chisapani – Kohalpur    80 km (4 h)

Vas Chisapani ima posebno mikroklimo. Vsako noc piha ful mocen veter. Med 10 pm in 10 am. Izkusil na lastni kozi. Najprej ponoci konstanten hrup vetra, kar je prijetno ko si not, zunaj pa piha. Zjutraj pa prvih 10 km mocnega vetra v prsa.

Nato se zadeva umiri. Vozim se po dzungli. Zakon. Po kosilu in prvem postanku zacne biti prevroce. Pridem tudi na prosto med polja. Fizicno zahtevno, tak da prispem izcrpan v Kohalpur. Se mi ne da z nikom ukvarjati. Dva hotela predraga. Najdem guesthouse po nasvetu domacinov. Tus in zaspim za dve uri. Vrocina naredi svoje.

Ob soncnem zahodu grem na sprehod v ”mesto” in porcijo nudlov. Kljub temu, da bi naj bilo to najbolj vroce sredisce juznovzhodnega Nepala, ni nic posebnega. Avtocesta in trgovine s cotami na vsaki strani. Pa druge malenkosti. Nic industrije.

Dobim sporocilo od Bena, da je v istem mestu. Se sprehodim do njegovega hotela. Grozno vesel, da ponovno vidi zahodnega cloveka. Z domacini je tezko razviti smiselen dialog. On vecerja v restavraciji. Se zamenima.


 

Džungla
Malica
Vejača
Kohalpur
City

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 151      8110 km Kohalpur - Lamahi   110…