Odpovedan Couchsurfing

Dan 27      1995 km

Duzce – Energi        70 km (4 h)

Zbudil ob 8. Sam od sebe. Ko clovek ne sedi 8 ur na dan v pisarni je res neverjetno kolko ma energije. Vsi se spijo. Spakiram stvari in potiho odidem. Pustim pismo na mizi v zahvalo.

Do morja je treba najprej premagati vzpon cca 15 km pol pa vrhunski spust. Vmes na vrhu zajtrk. V gorici.

Spust in razgled na Crno morje fantazija. Plazo je tezko najti in se matram kako uro pol pa vrhunaki plac v borovi gosi 10 m nad plazo. Obesim mrezo in kopat. Piha veter tak da so zakon valovi.

Domacinov na plazi je bolj malo. Zenske oblecene v neoprene. Cele pokrite kao zaradi islama. Malo neugodn feeling ker me povsod kam pridem vsi gledajo kot da sn z drugega planeta. Pol ko se zacnes pogovarjat al pa nekaj kazat je ok samo problem je ker se mi ne da vedno ukvarjati prijazno z njimi.

Ko sn sel na kosilo so majstri kelnarji poklicali sefa da me je priso pozdravo in zazela vse dobro. Nevidzeno.

Vse tak kicasto in ok da mi ze kar malo dolg cajt postane. Pol pa mail od dogovorjenega CS da ni uspel priti z dopusta in da preklicuje moje prenocisce za nocoj. Challange exepted. Bo treba zunaj prespat. Na poti v mesto prej se v nabavo. Za vecerjo.

Pol pa iscem po teh njihovih plazah camp. Nikjer. Pa nihce ne govori ang. Izven urejenih plaz pa enostavno ni dostopa do morja. Upam da se to spremeni proti Samsonu. Na Shellovi bencinski mi na koncu domacin predlaga da naj grem v center mesta v park na plazo. Probam in po nekaj casa najdem primeren plac. Med palmami napnem mrezo. Tu ne bo sotora.


 

Glavno krožno v mestecu Energi
Turške Haloze
Zajtrk
Črno morje
Siesta
Ladjedelnica
Camp za nocoj

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Dan 28        2075 km Energi - Hisaronu …