KAKO SE JE VSE SKUPAJ ZAČELO?

Spomladi leta 2016 sem sprejel odločitev za daljše potovanje. Nisem želel uporabljati motoriziranih prevoznih sredstev, hoja peš bi vzela preveč časa. Takoj ko sem pomislil na kolo, sem vedel da sem zadel v polno. Brez pravih kolesarskih izkušenj, sem dva meseca po sprejetju odločitve, stal na domačem hribu Krajnšek in mahal v slovo bližnjim prijateljem. Vabljeni k branju krstnega kolesarjenja do Kathmanduja.

- Tomaž Gajser
slikaaa
Krajnšek - Kathmandu

Slovenija - Nepal

"Po 168 dneh in 8625 prevoženih kilometrih je zunanji namen potovanja dosežen. Notranji, bolj spiritualni smoter, je najlažje opisati takole; CILJ je bila POT in POT je bila CILJ."

20180403_122322
Invercargill - Auckland

Nova Zelandija

"Ponovno sem se veliko naučil o vztrajnosti in preseganju mej cone udobja. Vsak dan, tudi tisti za katere nisem pričakoval, se je tako ali drugače sprevrgel v izziv."

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane