Drek

Day 29     1560 km

Pelorus bridge – Picton    60 km (4 h)


Še ena mrzla noč v šotoru. Ne vem če se blazina vedno spušča ali je bilo samo res f… mrzlo.


V glavnem do desetih rabim, da se spravim nazaj na cesto. Zaglavim še na drugo stran reke, ker kao ne grem po avtocesti in sem zopet ujet v gozdu na treking poti. Nosim pecikl prek korenin in prek ograj za krave. Tam me parkrat strese pastir. Na koncu končam na cesti polni kravjega dreka. Samo molim da se nem rabo vstavit in na koncu mi nekak rata. Pecikl vseeno popolnoma zamazan, jaz pa še dolgo v dan smrdim po kravjem dreku. ?  

Drugi del poti ob morju lepši. Ob postanku na plaži se skopam v ledeni vodi. 17 stopinj pravita penzionista, ki živita v avtobusu. Premlevam ali ostati ali nadaljevati v Picton in hostel. Včerajšnja izkušnja me prepriča v nadaljevanje.

Juglers hostel eden 12 najbolj posebnih na svetu. Tudi celica iz Ljubljane je tam na seznamu. Kanadcan in americanka ter stara nemka za družbo ob toplem ognju. Popoldan še kupim karto za trajekt na severni otok.


Kravjek
Picton

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Day 30 in 31      1560 km Wellington      Day off bike...…