Fu… blazina

Day 17    865 km

Geraldine – Rakaia goarge    80 km (4,5 h)

Dan mino normalno. Vmes malica in pogovor z dvema Kiwijema. Počutje zadovoljivo ni pa optimalno. Malo utrujenost, malo prehlad, malo podcenjevanje 80 km. 

Veselica je bla ponoči v kampu. Najprej vse vrhunsko. Plačam 10 dolarjev in dobim zraven spanja še topel tuš, kar nisem pričakoval. Postavim šotor in spravim spat. Hitro začutim hlad zemlje, kar pomeni da blazina zopet spušča. Disaster. 

Grem do receptorke in vprašam če imajo kako blazino. Nima. Se dve kamperki z istim odgovorom. Treba bo nekaj naret. Najdem luknjo pod tušem in zaflikam. Grem zopet v šotor a se zgodba ponovi.

Se 1x ven in nalijem vodo v banico. Najdem se dve luknji in se tisti zaflikam. Skupno 5 flik zdaj na blazin, a na koncu funkcionira. Zaspim. Zbudim ob 3 in zebe. Nekak zaspim nazaj do 7 in bujenje v hladno jutro. 


O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Day 18     965 km Rakaia george - Arthurs pass willage   …