Pogosto postavljena vprašanja

Pogosta zmota je, da je za obisk Himalaje potrebna vrhunska telesna pripravljenost ali celo znanje alpinizma. Dovolj bo, da imate radi hojo in da lahko vsak dan hodite 5 do 6 ur. Vsekakor se vam pred potovanjem splača vlagati v kondicijsko pripravljenost, da bo na lokaciji manj fizičnega stresa.
Gre za zelo zahtevno kolesarsko izkušnjo. Čaka nas 1200 prekolesarjenih kilometrov v 20 dneh, ogromno razlike v nadmorski višini in prelazov nad 4000 metrov, kar dodatno jemlje energijo. Zraven odločitve za to pot, spada tudi odločitev o vsaj 3 mesečnih predhodnih fizičnih pripravah. Tomaž vam je na voljo za svetovanje in pomoč.
Minimalno število udeležencev je 6, maksimalno 15.
Priporočljivo je svoje kolo, zaradi večje privajenosti. Lahko pa si ga tudi izposodite preko partnerske kolesarske trgovine. Vrednost izposoje gorskega kolesa za 3 tedne znaša cca 250 Eur.
Pomagam vam lahko z nasveti glede pakiranja in letalskega prevoza. Prav tako lahko pakiranje kolesa v kartonasto škatlo naročite v partnerski kolesarski trgovini.
Generalno je v vrednost odprave všteto naslednje: vsi prevozi na odpravi, vse nočitve z zajtrkom, dovoljenja za treking ali kolesarjenje, organizacija in izvedba trekinga ali kolesarjenja s Tomažem, kot vodjo poti in lokalnimi planinskimi in gorskimi vodniki. Posamezne odprave se med seboj razlikujejo. Za natančno ponudbo prosim pošljite zanimanje na tomazgajserster@gmail.com.
Generalno v vrednost odprave ni všteto naslednje: povratna letalska karta na destinacijo, morebitno doplačilo za presežek prtljage (običajno lahko tudi kolo vzamete med "checked in" prtljago do 30 kg), viza za posamezno državo, doplačila za enoposteljno sobo, nosači na trekingu, napitnine.
30% vrednosti trekinga ali kolesarjenja ob prijavi, 70% trekinga ali kolesarjenja najmanj 21 dni pred odhodom na odpravo.

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane