Sprehod

Day 10     385 km

Wanaka

*Matthew – Mladi britanec, diplomant na univerzi za glasbo in glasbeno umetnost. Dela po svetovnih gledališčih oz potuje kot spremljevalec za tehnične nastavitve ozvočenja. Razgledan in prijeten sogovornik. Na NZ je samostojno in ima najet avto s katerim se prebija od juga vse do severnega Aucklanda.


Zgodnji zajtrk in pot na goro. Na koncu končala na višini 1400 m. Večino od tega je bil vzpon, saj je jezero spodaj skoraj na višini morja. 

Sla sva počasi celo pot, vse skup dobrih 5 ur. Popoldan preživeli v hostlu zaradi slabega vremena. Tam najdem tudi Marka s katerim sva skupaj startala pred desetimi dnevi. Tisti z ogromno odvečne opreme na kolesu. Zaupal, da je večino časa od Christchurcha preštopal in da se mora ob naslednji priložnosti znebiti kolesa. Hehe.

Zraven debat še vsakodnevna opravila pranja cot in nabave hrane za jutrišnjo pot.  


Razgled
Vrh

O Restartu

Vizija Restarta je vrhunska podpora pri organizaciji nevsakdanjih potovanj in razširjanje vrednosti novih izkustev na kvaliteto življenja posameznika. Sledimo naslednjim vrednotam; prilagodljivost, poštenost, odprtost, asertivnost, humor in izkušenost.

Naslednje odprave

Treking Annapurna

14 - 16 dni

Preveri več 
Treking Everest (Gokyo Ri)

16 - 18 dni

Preveri več 

Kontaktirajte me

Telefonska številka

041 208 605

Elektronski naslov

tomazgajserster@gmail.com

2019 Tomaž Gajser © Vse pravice pridržane

Naslednji zapis
Day 11    480 km Wanaka - Omarama     95 km (5,5…